مرتضی مهرابی

آموزش کار با kwfinder

جلسه 14.3

در این جلسه به آموزش کار با kwfinder که یکی از بهترین ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی جهان در سال 2022 است می پردازیم. در این جلسه نه تنها کار با KWFinder را باهم یاد میگیریم بلکه به قوانین رتبه بندی و معیارهای کی دبلیو فایندر هم مسلط می شویم.

حتی اگر از این ابزار برای کیورد ریسرچ استفاده نمی کنید آموزشش را ببینید زیرا علاوه بر ابزار به بررسی برخی داکیومنت ها جهت دست یابی به درک بهتر از فرآیند تحقیق کلمات کلیدی، رقابت کیوردها، حجم جستجو ماهانه و … پرداخته ایم.

پند مرتضی: ابزار وسیله است، نگذارید بر منطق، قدرت تحلیل و تصمیم گیری شما سوار شود.

خرید اشنراک سایت (فقط 3 ماهه)0 ریال

مشاهده ویدئو فقط برای کاربران ویژه سایت! هزینه اشتراک سایت بیشتر به دلیل جدیت در مشاهده ویدئوها و تاثیرپذیری بیشتر در نظر گرفته شده است زیرا همانطور که قبلا گفتم رایگان بودن آموزش ها دلیل بر سطحی بودن آنها نیست. از طرفی دوست دارم موارد پیشرفته ای که در آپدیت ها بررسی می شود توسط افراد مسمم مشاهده شود، به همین دلیل هزینه ناچیزی را برای اشتراک سایت در نظر گرفته ام.

آپدیت ها

1 خلاصه آموزش kwfinder

عنوان ها

در این جلسه از آموزش سئو قصد داریم نحوه کار با ابزار kwfinder را به طور کامل توضیح دهیم؛ سایت kwfinder یکی از سایت هایی است که ما توسط آن می توانیم عملیات کیورد ریسرچ خودمان را کامل تر کنیم و به کیوردهای بهتری دست پیدا کنیم.


kwfinder چیست؟

کی دبلیو فایندر یک ابزار است که به ما در انجام تحقیق کلمات کلیدی کمک می کند؛ ما از طریق این ابزار می توانیم لیستی از کیوردها را داشته باشیم، بر اساس فیلترها، دقیق تر آنها را بررسی کنیم و در نهایت کلمات کلیدی نهایی را در لیست خود ذخیره کنیم و یا از آن خروجی بگیریم. در ادامه نحوه کار با kwfinder شرح می دهیم.

آموزش کار با kwfinder

بعد از رفتن به سایت kwfinder، ما با دو بخش مواجه می شویم. از طریق Search by Keyword می توانیم کلمه کلیدی خود را وارد کنیم و بر اساس آن ادامه دهیم و همچنین از طریق Search by Domain می توانیم آدرس یک وب سایت را وارد کنیم و بر اساس url و یا دامین مورد نظر، کلمات کلیدی را استخراج کنیم.

با توجه به اینکه کشور ایران تحریم است، منطقه را روی Anywhere و زبان را روی Persian قرار می دهیم و در نهایت Find Keywords را کلیک می کنیم.

توجه: ما در ویدئوی مربوط به این جلسه، به صورت کامل تمام بخش ها را توضیح داده ایم؛ در اینجا به موارد مهم و کلی اشاره می کنیم.

در صفحه بعد ما با دو بخش مواجه می شویم.

نحوه کار با kwfinder

در سمت چپ ما لیستی از کلمات را داریم که در بخش بالای آن می توانیم مشخص کنیم این کلمات، کلمات مرتبط باشند (Related Keywords)، از Autocomplete گوگل به عبارت کلیدی ما عباراتی اضافه شود و یا سوالاتی که در مورد کلمه کلیدی ما جستجو می شوند (Questions) را به ما نمایش دهد که مورد آخر در کشور ایران چندان کاربردی ندارد.

در بخش Filter هم می توانیم فیلترهای مورد نظرمان را روی لیست مان اعمال کنیم.

ستون های جدول کلمات کلیدی ما شامل این موارد هستند:

Trend: وضعیت سرچ کلمه در 12 ماه گذشته را نشان می دهد.

Search: میانگین سرچ کلمه در 12 ماه گذشته را نشان می دهد.

CPC: هزینه هر کلیک در کمپین های PPC را به ما نشان می دهد.

PPC: رقابت در کمپین های PPC را به ما نمایش می دهد.

KD: سختی کلمه را به ما نمایش می دهد.

در نهایت می توانیم با کلیک بر روی Export، از کلمات خروجی بگیریم.

در بخش سمت راست، می توانیم جزئیات بیشتری را از هر کلمه داشته باشیم. با کلیک بر روی هر کلمه از لیست سمت چپ، اطلاعات مربوط به آن کلمه در سمت راست نمایش داده می شود.

در بالا نمودار جستجو کلمه و میزان سختی کلمه را نمایش می دهد.

در جدول پایین هم سایت هایی که در آن کلمه رتبه های برتر دارند را لیست کرده است.

در ستون های این جدول می توانیم به ریز اطلاعات DA، PA، CF، TF، Links، FB، LPS و EV را مشاهده کنیم.

EV میزان ورودی تخمینی از آن کلمه برای سایت مورد نظر است.


این جلسه از آموزش سئو در مورد آموزش کار با kwfinder، به پایان رسید. اگه با وجود توضیحاتی که داده ایم، هنوز هم سوالاتی ذهن شما را درگیر کرده است، در قسمت کامنت ها سوال خودتان را بپرسید تا به شما پاسخ داده شود. موفق و پیروز باشید.

نظرات تخصصی

از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهم شد، همچنین به سوالات پاسخ خواهم داد.