مرتضی مهرابی

شغل سئو چیست؟

سئو یکی از پردرآمد ترین و البته تخصصی ترین شغل های حوزه دیجیتال مارکتینگ می باشد که در این مقاله به طور کامل به معرفی آن و مراحل تبدیل شدن به یک سئوکار حرفه ای پرداخته ایم.

عنوان ها

اگر به فکر ایجاد یک کسب و کار اینترنتی افتاده اید، شاید شغل سئو به گوش تان خورده باشد؛ شغل سئو کار یکی از مشاغلی است که در تلاش است تا وب سایت شما را در نتایج برتر گوگل به نمایش درآورد. در ادامه با ما همراه باشید تا به شما بگوییم شغل سئو کار چیست؟


شغل سئو چیست؟

در شرح شغل سئو باید گفت که یک کارشناس سئو یا متخصص سئو به کسی می گویند که دانش کافی برای بهینه سازی سایت را داشته باشد و بتواند سایتی را به نتایج برتر گوگل برساند.

یک سئوکار با انجام فعالیت های سئو بر روی وب سایت شما، موجب افزایش فروش و همچنین شناخت و آگاهی از برند شما می شود.

ما بدون سئوی درست و اصولی، نمی توانیم در نتایج برتر موتورهای جستجو قرار بگیریم و به همین دلیل این وظیفه را به یک شخص یا تیم سئو می سپاریم تا با اطمینان خاطر بیشتری در راه رسیدن به کسب نتایج برتر حرکت کنیم. امروزه با توجه به آنلاین شدن بیشتر کسب و کارها، شغل های سئو از محبوبیت بالایی برخوردار است و افراد برای رسیدن به این شغل با درآمد خوب، با دیدن آموزش سئو به دنبال ورود به این شغل هستند.

چگونه یک متخصص سئو شویم؟

شغل اینترنتی سئو نیازمند اطلاعات زیادی است که در ادامه به پیش نیازهای این شغل پردرآمد خواهیم پرداخت.

شغل سئو مانند خیلی از تخصص های دیگر، نیازی به مدرک دانشگاهی ندارد و برای استخدام شدن در این موقعیت شغلی، نیاز به اطلاعات، تجربه، نمونه کارها و… داریم.

اگر ما بخواهیم یک متخصص سئو شویم، باید به شناخت درستی از مفاهیم پایه سئو برسیم و کار با ابزارهایی که ما را در این مسیر کمک می کنند را به درستی یاد بگیریم (ابزار هایی مثل گوگل سرچ کنسول، سایت ماز، کی دبلیو فایندر و…)؛ ما با ابزارها می توانیم به راحتی اطلاعات لازم را به دست بیاوریم و آنها را تجزیه و تحلیل کنیم.

اگر می خواهیم در شغل سئو کمتر به مشکل بربخوریم، باید همیشه به روز باشیم! این تخصص نیازمند اطلاعات دقیق و به روزی است، چرا که با موتورهای جستجو در ارتباط هستیم و در پشت یک موتور جستجو، الگوریتم های دقیقی وجود دارند که اگر اطلاعات لازم را نداشته باشیم، با مشکلات جدی در این شغل مواجه می شویم.

در شغل سئو از آنجا که با کاربران در ارتباط هستیم، باید مهارت های نوشاری و ارتباطی خودمان را هم افزایش دهیم تا بتوانیم با انتخاب درست کلمات و عبارات، آنها را جذب وب سایت خودمان کنیم.

تاکید می کنیم برای اینکه در این شغل موفق باشید، حتما به روز و به دنبال یادگیری بیشتر باشید تا از سایر همکاران خود عقب نمانید!

به عنوان یک کارشناس سئو چه وظایفی داریم؟

ما به عنوان یک کارشناس سئو، باید بتوانیم هدف یک کسب و کار را شناسایی کنیم و مخاطبان آن را بشناسیم!

با شناخت مخاطب و انجام تحقیق کلمات کلیدی، می توانیم اولین قدم در سئو سایت را محکم برداریم.

با مشخص شدن کلمات کلیدی، به سراغ سایر مراحل سئوی سایت می رویم. سایت را از لحاظ تکنیکال بررسی می کنیم و آنچه که برای سئو داخلی و خارجی سایت نیاز است را انجام می دهیم.

ما در این مسیر باید دائما رقبای خود را آنالیز کنیم و از فعالیت های آنها باخبر باشیم و استراتژی های خودمان را بر اساس فعالیت رقبا پیاده سازی کنیم.

درآمد شغل سئو

یک سئو کار با توجه به تجربه و سطح سوادی که در زمینه سئو دارد، دارای سطوح متفاوتی است که در ادامه به صورت میانگین میزان درامد هر سطح را ذکر کرده ایم:

سئوکار جونیور: یک سئوکار جونیور برای کار حضوری دستمزدی حدودا 5 تا 6 میلیون تومان دارد که برای همان شخص و به صورت دورکاری می توان دستمزد 2 تا 3 میلیون تومان را درنظر گرفت.

سئوکار مید لول: یک سئوکار مید لول برای کار حضوری دستمزدی حدودا 8 تا 12 میلیون تومان دارد که برای همان شخص و به صورت دورکاری می توان دستمزد 6 تا 10 میلیون تومان را درنظر گرفت.

سئوکار سنیور: یک سئوکار سنیور قیمت مشخصی ندارد ولی به صورت کلی برای کار حضوری دستمزدی حدودا 12 تا 100 میلیون تومان و حتی بالاتر دارد که می توان به طور متوسط 50 میلیون تومان را در نظر گرفت که برای همان شخص و به صورت دورکاری می توان دستمزد 10 میلیون تومان به بالا را درنظر گرفت.

آینده شغلی سئو

تا وقتی که کاربران برای رفع نیازهای خود، از موتورهای جستجو استفاده می کنند، به متخصصین سئو نیاز می باشد! یک سایت برای رسیدن به نتایج برتر موتورهای جستجو، بدون یک متخصص سئو شانسی زیادی ندارد! پس باتوجه به حجم عظیمی از جستجوی روزانه کاربران در موتورهای جستجو، شعل سئو از امنیت شغلی قابل قبولی برخوردار است.


در این مقاله شغل سئو را شرح دادیم؛ اگه با وجود توضیحاتی که داده ایم، هنوز هم سوالاتی ذهن شما را درگیر کرده است، در قسمت کامنت ها سوال خودتان را بپرسید تا به شما پاسخ داده شود. موفق و پیروز باشید.

نظرات تخصصی

از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهم شد، همچنین به سوالات پاسخ خواهم داد.