مرتضی مهرابی

نتیجه گیری از سئو با مدیریت بحران

جلسه 7

نتیجه بخش بودن فعالیت های سئو هم برای کارفرما و هم برای متخصص سئو حائز اهمیت است، اما گاها نتیجه بخشی از سئو حتی در شرایطی که کارها درست انجام شده اند با مشکل مواجه می شود. در این جلسه به نتیجه گیری از سئو با مدیریت بحران و اخذ تصمیم های درست می پردازیم.

  • هاست دانلود
عنوان ها

در فرایند سئو گاهی با وجود انجام فعالیت های لازم، ممکن است به نتیجه مطلوبی نرسیم که در این شرایط باید با مدیریت بحران و بررسی فرایند سئویی که داشته ایم، مسیر را برای نتیجه گیری از سئو هموار کنیم. در این جلسه از آموزش سئو به این موضوع می پردازیم. با ما همراه باشید.


عوامل موثر در نتیجه گیری سئو

استراتژی سئو (Strategy)

برای فهمیدن دلایلی که باعث شده اند از سئو نتیجه لازم را نگیریم، باید یک بار دیگر استراتژی مان را بررسی کنیم و در صورت لازم بازنگری کنیم.

بررسی فرایند آف پیج (Off-Page SEO)

گاهی ما لینک هایی را به صورت موقت گرفته ایم و قرار بوده است بعد از مدتی حذف شوند و یا اصلا لینک های ما دائمی بوده است و رسانه به هر دلیلی آن لینک ها را حذف کرده است، ما باید با بررسی های لازم، در صورت نیاز آن لینک های از دست رفته (Lost Links) را برگردانیم.

سئو منفی و تاثیر آن بر نتیجه گیری سئو (Negative SEO)

ممکن است رقبا با انجام سئو منفی (مثلا ایجاد بک لینک های انبوه و…)، مانع نتیجه گیری سئو ما شوند.

فعالیت های سئو داخلی (On-Page SEO)

معماری وب سایت و استراتژی لینک سازی داخلی هم ممکن است دلیلی باشد که ما سئو نتیجه بخش و موفقی را نداشته باشیم. ما در سئو داخلی هم با لینک های از دسته رفته مواجه می شویم و گاها اشتباهات و یا مشکلات فنی می تواند موجب ایجاد لینک های از دست رفته شوند که باید اصلاح شوند. تغییر محتوا و عدم بهبود محتوا هم می تواند موجب افت رتبه شوند.

تکنیکال وب سایت (Technical SEO)

بعضی اوقات ممکن است رندرینگ اصلی صفحه برای ربات ها و یا کاربرها با مشکل مواجه شود و در نهایت موجب عدم نتیجه گیری ما شوند.

بررسی رقبا (Competitors Analyse)

با بررسی رقبا ممکن است این موضوع را متوجه شویم که رقبا هم فعالیت های سئویی خود را افزایش داده اند و به همین دلیل ما احساس می کنیم پیشرفتی نداشته ایم. در این شرایط ما از سطح اولیه خود پیشرفت داشته ایم ولی چون رقبا هم هزینه کرده اند، پس ادامه فعالیت ما هزینه بیشتری را می طلبد و باید استراتژی قوی تری را پیاده سازی کنیم. گاه تغییرات داخلی وب سایت رقبا هم بر رشد آنها و نتیجه نگرفتن ما اثرگذار است؛ مثلا با باز طراحی وب سایت خود، کاربران بیشتری را جذب وب سایت خود کرده اند.

تجدید نظر در اهداف (Review Goals)

ممکن است با افزایش فعالیت رقبا، بودجه و زمان بیشتری را نیاز داشته باشیم و یا حتی در شرایطی، نیاز باشد کیوردهای مان را تغییر دهیم.

خدمات مشاوره ای برای نتیجه گیری از سئو (Consultant Services)

در بعضی موقعیت ها، نیاز است از شخصی که تجربه بیشتری دارد مشاوره بگیریم تا به راه حل مناسبی دست پیدا کنیم.

ادامه دادن (Continue)

در نهایت ما باید فرایند سئو را ادامه دهیم؛ باید به دید بلند مدت به آن نگاه کنیم و دست از فعالیت های سئویی خودمان نکشیم. چرا که ما نمی توانیم دقیقا مشخص کنیم کی اثر فعالیت های سئویی خودمان را می بینیم؟ با ادامه دادن می توان به نتیجه دلخواه رسید.


این جلسه از آموزش سئو در مورد نتیجه گیری از سئو به پایان رسید. اگه با وجود توضیحاتی که داده ایم، هنوز هم سوالاتی ذهن شما را درگیر کرده است، در قسمت کامنت ها سوال خودتان را بپرسید تا به شما پاسخ داده شود. موفق و پیروز باشید.

نظرات تخصصی

از شنیدن نظرات شما خوشحال خواهم شد، همچنین به سوالات پاسخ خواهم داد.